Vrachtwagen geschaard door gladheid A1 Bornerbroek

Een vrachtwagen is dinsdagavond geschaard op de A1 bij Bornerbroek. De vrachtwagenchauffeur kwam vanuit de richting van de A35 toen hij de macht over het stuur verloor door gladheid ontstaan door een sneeuwbui. De combinatie schaarde en kwam ook nog in de berm terecht. De chauffeur raakte niet gewond. Vanwege het ongeval kwam het verkeer vanaf de A1 vanaf knooppunt A35 vast te staan. Er werd één rijstroken afgesloten.

Bergingsbedrijf Wolves heeft de vrachtwagen weer rechtgezet, waarna deze is afgesleept. 

Op de A1 hebben tussen Enter en Bornerbroek meerdere ongevallen plaats gevonden. De A1 tussen Hengelo en Apeldoorn is enige tijd afgesloten geweest, voordat de rijksweg weer open kon moest de weg eerst ijsvrij wezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *