Schoorsteenbrand blijkt woningbrand Putten

De brandweer van Putten en Nijkerk werden zaterdagmiddag gealarmeerd voor een schoorsteenbrand aan de Drieseweg in Putten. 

De brandweer werd rond kwart voor zes gealarmeerd, bij aankomst bleek de schoorsteenbrand door geslagen te wezen naar de vloer van de woning. De brandweer is de woning binnen gegaan en hebben met een hakboor in de vloer door geboord om beter bij de brand te komen, wat de schade van de brand is is onbekend. De brand werd gespot door voorbijgangers. Bij aankomst van de brandweer van Nijkerk kon men direct retour naar de kazerne. Een ambulance kwam ter plaatse omdat de bewoners mogelijk rook hadden ingeademd,  iemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *