Drugsafval gevonden in bos bij Immenkampweg Wekerom

Op vrijdagmiddag is er langs de Immenkampweg bij Wekerom drugsafval aangetroffen. De Jerrycans en een IBC Container werden langs het bosweggetje gedumpt. De politie en de brandweer werden ingeseind en kwamen ter plaatse. De brandweer heeft metingen uitgevoerd, maar er konden geen gevaarlijke waarden chemische stoffen in de lucht worden gemeten. Het lijkt er op dat dat komt omdat alle jerrycans en de IBC Container netjes afgesloten waren en er daardoor geen sprake was van lekkage. Na onderzoeken bleken de 12 jerrycans leeg te wezen, daarin tegen zat de IBC Container vol met onbekende vloeistof. De Immenkampweg was enige tijd afgesloten voor het verkeer.

De milieudienst zal de vaten na onderzoek van de Forensisch team opruimen. De politie is ondertussen op zoek naar de daders van de dumping. Eventuele getuigen die een verdacht voertuig hebben gezien in de omgeving van de Immenkampweg worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anoniem informatie geven kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *