wie zijn wij? lees alles er over op deze pagina 

ABOUT US 

Wie zijn wij

zoals u weet hou ik mij dagelijks bezig met het schieten van epische video’s op verschillende klussen. Ik maken van de beelden super toffe bewerkingen met de juiste sounds.

Mijn team van creativiteit streeft naar nieuwe uitdagingen die je geest op verschillende manieren laat na genieten. 

Wat doen wij nou echt?

CINEMATOGRAPHY

Cinematography vormt de kern van ons bedrijf. Onze cameramensen brengen het leven in een digitale vorm.

EDITING

De vaardigheid om alle beelden tot een geheel te maken, is een kunst op zich. Met de juiste kennis om uw verhaal aan uw kijkers te vertellen, bent u aan het juiste adres.

CONCEPT ONTWIKKELING

Het is erg belangrijk voor ons dat u uw klanten op een efficiënte manier bereikt. We denken met en voor u om een volledig concept achter de video voor uw product te creëren.

PHOTOGRAPHY

Wij maken op de mooiste locatie's de leukste en mooiste foto's. Ons doel is altijd om u als onze klant te vrede achter te laten. Wij maken de foto's en bewerken deze op een zo mooi mogelijke manier na.

Waar schieten wij mee?

Camera's

Wij filmen Full HD met een Canon 7D. 

4k Shoots doen wij met een Sony FS7, Canon 5D Mark IV of een RED Dragon ‘6K’ . 

Foto’s schieten wij met de Canon 7D en de Canon 5D Mark IV.

Stabilizers

Wij gebruiken een DJI Ronin M om gestabiliseerd te filmen. 

Edintingsoftware

Wij editen onze video’s met Adobe Premieré Pro en onze foto’s bewerken wij met Lightroom.

Het begin

Mediaeye is in 2015 ontstaan tijdens de Veluwade in Hierden, hier was ik aanwezig om te filmen. Dit deed ik toen de tijd zonder enige bedoelingen om hier mijn beroep van te maken tot ik er achter kwamen hoe alles in elkaar zat. 

Maak van je droom werkelijkheid

Als 15 jarige jongen kwam ik er achter hoe geweldig de combinatie met het werk en een festival is, ieder festival is anders en dat maakt het leuk. 

 

Werken met bekende artiesten op de bekendste festivals. Het idee om van mijn passie mijn hoofdberoep te maken is geweldig. Van een enorme stapel losse videobeelden maak ik een complete video ” Ik zie het als een grote puzzel die je compleet in elkaar wilt hebben” 

Ik ben begonnen zonder enige kennis van het vak en heb met behulp van veel youtube video’s en tips van andere filmmakers de dingen geleerd die ik nu neer zet. Iedere dag leer ik nieuwe dingen zowel in het filmen als in de montage. Ik heb altijd gezegd maak van je dromen werkelijkheid en dat heeft mij gebracht tot waar ik nu sta. 

In 2018 kreeg ik mijn eerste echte grote klus, het maken van de aftermovie van het Oktoberfest in Harderwijk. Deze klus heeft mij laten zien dat er meer achter het werk zit als alleen maar filmen en even achter de laptop beelden in elkaar plakken, er zit zoveel meer achter de video die de mensen online zien staan op internet en dat maakt het werk leuk. 

Sinds 2018 ben ik jaarlijks op meerdere festivals in het land te vinden, zo ben ik aanwezig geweest op Daydreamfestival, Summerfestival, Freshtival, Kingdance, Dominator, Dancetour Lelystad, The Flying Dutch Amsterdam, Don’t Let Daddy Know, Crazy Sexy Cool Helloweenfestival, KarnavalFestival, Freefestival, Wish outdoor en Snollebollekes Live in Concert. En mijn doel is om uiteindelijk de aller grootste festivals te filmen zoals Ultra Music festival, Defqon.1 en Tomorrowland. 

 

2019

In 2019 kun je van ons weer veel verwachten, zo openen wij binnenkort onze eigen kantoor en komen er weer toffe festivals aan. 18 Mei creëren wij weer een vette aftermovie van Boulevard op stelten in Harderwijk. 

 

Bent u opzoek naar een cameraman? Neem dan gerust contact met mij op via info@mediaeye.nl

Behind The Scenes

behind the scenes : NachtVanZeewolde 2019

behind the scenes : Wish Outdoor 2019

behind the scenes : Boulevard Opstelten 2019 

behind the scenes : Mediaeye Recap Dancetour Lelystad 2018

behind the scenes : Mediaeye Recap Karnaval Festival 2019

Copyright © All right reserved. Mediaeye.nl|

Telefoon: 0627973866 | Email : Info@mediaeye.nl | KvK : 08074509