wie zijn wij? lees alles er over op deze pagina 

ABOUT US 

Wie zijn wij

zoals u weet hou ik mij dagelijks bezig met het schieten van epische video’s op verschillende klussen. Ik maken van de beelden super toffe bewerkingen met de juiste sounds.

Mijn team van creativiteit streeft naar nieuwe uitdagingen die je geest op verschillende manieren laat na genieten. 

Wat doen wij nou echt?

CINEMATOGRAPHY

Cinematography vormt de kern van ons bedrijf. Onze cameramensen brengen het leven in een digitale vorm.

EDITING

De vaardigheid om alle beelden tot een geheel te maken, is een kunst op zich. Met de juiste kennis om uw verhaal aan uw kijkers te vertellen, bent u aan het juiste adres.

CONCEPT ONTWIKKELING

Het is erg belangrijk voor ons dat u uw klanten op een efficiënte manier bereikt. We denken met en voor u om een volledig concept achter de video voor uw product te creëren.

Fotografie

Wij maken op de mooiste locatie's de leukste en mooiste foto's. Ons doel is altijd om u als onze klant te vrede achter te laten. Wij maken de foto's en bewerken deze op een zo mooi mogelijke manier na.

Waar schieten wij mee?

Camera's

panasonic lumix gh5,  Sony FS7, Canon 5D Mark IV,   RED Dragon ‘6K’ .

Stabilizers

 DJI Ronin M 

Edintingsoftware

 Adobe Premieré Pro,  Lightroom, Photoshop.

Het begin

Mediaeye is in 2015 ontstaan tijdens de Veluwade in Hierden, hier was ik aanwezig om te filmen. Dit deed ik toen de tijd zonder enige bedoelingen om hier mijn beroep van te maken tot ik er achter kwamen hoe alles in elkaar zat. 

Maak van je droom werkelijkheid

Als 15 jarige jongen kwam ik er achter hoe geweldig de combinatie met het werk en een festival is, ieder festival is anders en dat maakt het leuk. 

 

Werken met bekende artiesten op de bekendste festivals. Het idee om van mijn passie mijn hoofdberoep te maken is geweldig. Van een enorme stapel losse videobeelden maak ik een complete video ” Ik zie het als een grote puzzel die je compleet in elkaar wilt hebben” 

Ik ben begonnen zonder enige kennis van het vak en heb met behulp van veel youtube video’s en tips van andere filmmakers de dingen geleerd die ik nu neer zet. Iedere dag leer ik nieuwe dingen zowel in het filmen als in de montage. Ik heb altijd gezegd maak van je dromen werkelijkheid en dat heeft mij gebracht tot waar ik nu sta. 

In 2018 kreeg ik mijn eerste echte grote klus, het maken van de aftermovie van het Oktoberfest in Harderwijk. Deze klus heeft mij laten zien dat er meer achter het werk zit als alleen maar filmen en even achter de laptop beelden in elkaar plakken, er zit zoveel meer achter de video die de mensen online zien staan op internet en dat maakt het werk leuk. 

Sinds 2018 ben ik jaarlijks op meerdere festivals in het land te vinden, zo ben ik aanwezig geweest op Daydreamfestival, Summerfestival, Freshtival, Kingdance, Dominator, Dancetour Lelystad, The Flying Dutch Amsterdam, Don’t Let Daddy Know, Crazy Sexy Cool Helloweenfestival, KarnavalFestival, Freefestival, Wish outdoor en Snollebollekes Live in Concert.  

 

DamianRuitenga

Onze doel

Een doel die wij als bedrijf hebben is het creëren van super gave dingen en onze klanten te vrede achter te laten met een super mooie video of foto’s. 

Wij als team mediaeye willen door groeien in ons werk om uiteindelijk op de grootse festivals in de wereld te mogen filmen en/of fotograferen, denk hierbij aan Defqon.1, Tomorrowland & UltraMusicFestival.

2019

2019 was voor ons een jaar vol power, muziek en lol. Wij zijn dit jaar op 18 festivals te gast geweest om gave foto’s en video’s te maken en dit heeft mooie shots opgeleverd. Ook mochten wij een aftermovie maken voor boulevard opstelten in Harderwijk en een Aftermovie van de Taptoe voor 100 jaarjubileum van de Fanfare in Putten en hebben wij twee super enge/gave spookvides mogen opnemen bij Landal Heihaas in Putten.  

 

Bent u opzoek naar een cameraman? Neem dan gerust contact met mij op via info@mediaeye.nl

Copyright © All right reserved. Mediaeye.nl|

Telefoon: 0627973866 | Email : Info@mediaeye.nl | KvK : 08074509