P

H

Over ons

Mediaeye is een creatief foto & videoproductiebedrijf gevestigd in Nederland. We reizen het hele land door om op maat gemaakte foto’s en video’s te maken voor merken, bedrijven, muziekfestivals, artiesten, hotels, evenementen, bruiloften en meer.

Ons team van creatievelingen streeft er dag in dag uit naar om voor elk project iets unieks en effectiefs te creëren. Wij maken onze foto’s en  video’s van concept- tot eindversie altijd volledig in samenwerking met onze opdrachtgevers en zetten daarbij graag een stapje extra voor het beste eindresultaat.

1.Kennismaking

Wij maken graag kennis met u en stellen ons graag aan u voor, maar luisteren met al onze aandacht naar jullie verhaal.Wat zijn de doelstellingen van de video en hebben jullie al ideeën over hoe dit eruit moet komen te zien? Op basis van ons gesprek kunnen wij kijken wat de mogelijkheden zijn.

2. Opnames

Hét moment is daar. Alles wat wij samen hebben besproken word realiteit. De opnames maken wij met professionele camera’s in 4K kwaliteit. Met een team van creatieve makers zorgen we ervoor dat camera, licht en geluid samen komen. Wil je slowmotion-beelden, timelapse-video of dronevideo’s? Je hoeft het alleen maar aan te geven! Wij zorgen dat u geen zorgen heeft en dat u samen met ons mee kan kijken. Zodat alles naar wens is.

5. Feedback

Na het bewerken van de video is er ruimte voor feedback op de gemaakte video. Zo kunnen we nog aanpassingen maken die er nog nodig zijn om uw video nog meer naar uw smaak te trekken.

2. Pre-Productie

Na de eerste kennismaking gaan we kijken wat het beste bij jullie video past. Allereerst en niet geheel onbelangrijk, wat is jullie budget? We zoeken naar voorbeelden in stijl, beeld, montage en de boodschap die in toon liggen met uw uitstraling en merkidentiteit.

4. Editing

Minstens zo belangrijk als het filmen zelf, is de montage! Of het nu gaat om kleurcorrectie, slow motion bewerking of motion graphics, de brede expertise en aandacht voor details van het Mediaeye editing team  zorgen ervoor dat alle videomarketingprojecten worden getransformeerd van onbewerkt beeldmateriaal naar een kwalitief hoogstaande videoproduct. Alle details moeten kloppen. Zo creëren we een totale beleving die jouw kijkers bijblijft!

6. Oplevering

Als de montage helemaal klaar is en wij eventuele aanpassingen vanuit de feedbackronde(s) hebben afgerond is het eindelijk daar. De video is klaar om bij u te worden opgeleverd. Om onze beloftes ook waar te kunnen maken, bespreken we vooraf altijd een eventuele deadline. Geen verassingen en transparant samenwerken!

Fotografie

  • Eventfotografie
  • Fotoshoots
  • Bedrijfs  shoots
  • Dierenfotografie

X

N