P

H

Over ons

Zoals u weet houden wij ons dagelijks bezig met het schieten van epische foto’s en video’s op verschillende klussen. Ons team van creativiteit streeft naar nieuwe uitdagingen die je geest op verschillende manieren laat na genieten.

CREATIVE ONTWIKKELING

Bij Mediaeye wordt elke staf van het creative proces afgedekt, van eerste concept tot het uiteindelijke idee. Of je nu een duidelijke visie hebt voor je videomarketingproject of inspiratie van technisch advies wilt, ons creative team is er om je te helpen.

PRÉ-PRODUCTIE

Videomarketing behoeften kunnen aanzienlijk variëren. Afhankelijk van de video-inhoud die word gefilmd, heeft een productie mogelijk een bereik aan acteurs, locaties, props, etc. Nodig, gelukkig is ons ervaren team van media verantwoordelijk voor onze klant

FILMEN

Met een bereik aan expertise op het gebied van videomarketing, zal ons productieteam alles op de set regelen om er voor te zorgen dat de best mogelijke kwaliteit beelden worden gestuurd naar ons post-productieteam voor de bewerking. We filmen met een Panasonic Lumix GH5 camera om onze klanten uitstekende beeldkwaliteit te bieden.

MONTAGE

Of het nu gaat om kleurcorrectie, slow motion bewerking of motion graphics, de brede expertise en aandacht voor details van het Mediaeye editing team  zorgen ervoor dat alle videomarketingprojecten worden getransformeerd van onbewerkt beeldmateriaal naar een kwalitief hoogstaande videoproduct, klaar om te bekijken.

Wat doen wij nou echt?

  • Cinematography vormt de kern van ons bedrijf. Onze cameramensen brengen het leven in een digitale vorm.
  • De vaardigheid om alle beelden tot een geheel te maken, is een kunst op zich. Met de juiste kennis om uw verhaal aan uw kijkers te vertellen, bent u aan het juiste adres.
  • Het is erg belangrijk voor ons dat u uw klanten op een efficiënte manier bereikt. We denken met en voor u om een volledig concept achter de video voor uw product te creëren.
  • Wij maken op de mooiste locatie’s de leukste en mooiste foto’s. Ons doel is altijd om u als onze klant te vrede achter te laten. Wij maken de foto’s en bewerken deze op een zo mooi mogelijke manier na.
CINEMATOGRAPHY
EDITING
CONCEPT ONTWIKKELING
FOTOGRAFIE

X

N