Skip to main content

Wat doen wij ?

Wat voor soort video-inhoud of audiovisuele diensten u ook nodig heeft, ons team van creatieve geesten staat altijd paraat. We zijn flexibel en klaar om elk project, ongeacht de omvang of het genre, met enthousiasme aan te pakken. Laat ons uw visie tot leven brengen met onze veelzijdige expertise in videoproducties.

Vertel jouw verhaal met behulp van hoogwaardige videoproducties.

Bij Mediaeye zet ons gepassioneerde team van audiovisuele experts zich in voor het maken van top-tier video-inhoud, commercials, aftermovies en merkinhoud die de essentie van uw verhaal versterkt. Als allesomvattend productiebedrijf beschikken wij over volledige productiemogelijkheden, zodat uw project van begin tot eind wordt afgehandeld. Van conceptontwikkeling en pre-productie tot videoproductie en postproductie, wij besteden de grootste zorg aan het leveren van uitzonderlijke resultaten die uw verhaal naar nieuwe hoogten tillen.

Ontdek al onze diensten

Festival Aftermovies

Van kleine clublocaties tot grootschalige festivals met duizenden mensen. Wij leveren videoproducties voor elke schaal van evenementen.

Corporate videos

Websitevideo, een evenementverslaggeving, bedrijfsfilm, trainingsvideo of promotievideo.

Drone

Wij zijn gecertificeerden dronepiloten, vliegend met de nieuwste dronetechnologie. Wij zijn jouw oog in de lucht.

Muziek Videos

Muziekvideo's zijn de manier om jezelf als artiest te promoten en je nieuwe nummer in de schijnwerpers te zetten.

Documentaries

Van preproductie tot postproductie maken we van het vertellen van onvertelde verhalen een vorm van kunst met cinematografie.

Bruiloften

Ervaar je liefdesverhaal voor altijd met een professionele trouwfilm zoals je nog nooit eerder hebt gezien.

Fotografie

Of u nu foto's van een evenement, portretten, onroerend goed, producten of reclamefoto's nodig heeft, wij staan voor u klaar!

En nog veel meer

Als het iets met videoproductie te maken heeft, zullen we het waarschijnlijk doen. Neem contact met ons op met uw project en wij helpen u waar we kunnen.
Close Menu

Over Mediaeye

Willem Van Arriestraat 99
3846GB
Harderwijk

T: 0627973866
E: Info@mediaeye.nl